lunes, 17 de octubre de 2011

Prezzi

Prezi és una aplicació de presentació online i una eina narrativa, que usa un sol llenç en comptes de diapositives tradicionals i separades. Els textos, imatges, vídeo o altres objectes de presentació són posats en un llenç infinit i presentats ordenadament en marc presentables. El llenç permet als usuaris crear una presentació no lineal, on poden usar zoom en un mapa visual.1 Es pot definir un camí a través dels objectes i marcs, aconseguint un ordre desitjat per l'usuari. La presentació final es pot desenvolupar en una finestra del navegador, també permetent una presentació fora de línia amb només descarregar l'arxiu.

Prezi usa un model freemium. Els usuaris que usen el Prezi públic pot editar, mostrar i descarregar els seus treballs en la web de l'aplicació, i els qui paguen pel Prezi Enjoy o una llicència Prezi Pro poden crear, compartir i descarregar els arxius. Prezi també ofereix una llicència especial per a estudiants i educadors.

Característiques

-          Creació de textos instantanis.

-          Plantilles predeterminades.

-          Inserir arxius multimèdies, com a imatges, vídeo o altres objectes.

-          Es pot convidar a altres usuaris en l'edició de la presentació.

-          Pas de zooms delicats, nets i dinàmics.

-          Distribució i ocupació infinita dels objectes multimèdia.


Avui ( 17 d'octubre de 2011) hem començat a utilitzar aquest nou programa, i aquí hi ha l'inici del nostre treball:

http://prezi.com/l-cowbb-ts_l/aprenentatge-significatiu/

Penso que ara per ara, trobo que es tracta d’un programa difícil d’utilitzar, ja que no el conec gaire i es bastant dispers. Però cal dir, que és una bona manera per fer presentacions orals, i per explicar de forma més visual continguts. Cosa que actualment, per fer les presentacions l’únic programa que utilitzo és el Power Point, i penso que va bé conèixer varis recursos per fer una mateixa cosa, i poder escollir amb el que et sentis més còmode.

No hay comentarios:

Publicar un comentario