lunes, 3 de octubre de 2011

JClic

El JClic és un entorn per a la creació, realització i avaluació d’activitats educatives multimèdia, desenvolupades en el llenguatge de programació de Java. Es tracta d’una aplicació de softwear lliure basada en estàndards oberts que funcionen amb diversos entorns operatius.

Es tracta d’una eina per a la creació d’aplicacions didàctiques multimèdia amb més de 10 anys d’història. Al llarg d’aquest temps han estat molts els educadors i educadores que l’han utilitzat per crear activitats interactives on es treballen aspectes procedimentals de diverses àrees del currículum, des d’educació infantil fins a la secundària.

v  JClic appletà permet incrustar les activitats JClic en una pàgina web.

v  JClic playerà programa independent que una vegada instal·lat permet realitzar les activitats des del disc dur de l’ordinador sense que sigui necessari estar connectat a Internet.

v  JClic authorà és una eina d’autor que permet crear, editar i publicar les activitats d’una manera més senzilla, visual i intuïtiva.

v  JClic reportsà modul de recollida de dades i generació d’informes sobre els resultats de les activitats fetes pels alumnes.

JClic és una eina d’autor que permet als professors crear amb facilitat recursos educatius digitals, per tal de que els puguin utilitzar tots els alumnes. JClic permet crear major varietat d’activitats, i crear recursos on la seva visualització no està restringida a cap sistema operatiu particular.

Es tracta d’un material d’auto aprenentatge. El material pot ser utilitzat per qualsevol professor de forma autònoma i també pot servir de base per a la realització d’activitats de formació presencials, semi presencials i a distància, organitzades per qualsevol institució educativa.


http://clic.xtec.cat/es/jclic/

No hay comentarios:

Publicar un comentario